به گزارش خبرگزاری گیل 25، مسابقات جهانی مهارت پیشینهای نزدیک به ۸۰ سال دارد و جوانانی که زیر ۲۲ سال سن دارند، هر دو سال به رقابت در رشتههای متنوع میپردازند. مبنای انتخاب اولیهی شرکتکنندگان در این مسابقات مانند نمونهی جهانی آن، حضور عادلانه و با توزیع جغرافیایی حداکثری از بخشهای مختلف کشورهاست. آروانکلاد از سال ۱۳۹۶ در نقش حامی و منتور (راهنما) در کنار نمایندگان ایران در رشتههای آیتی این مسابقات بوده است تا کمک کند این رقابتکنندگان با توانایی بالاتر و توانمندتر وارد عرصهی رقابت جهانی شوند.
علیرضا پورچالی در رشته «پردازش ابری»، امیررضا غلامی در رشته «توسعهی برنامههای موبایل»، سید آرمین طاهری در رشته «مدیریت سیستمهای تحت شبکه»، امیرعباس قاسمی در رشته «فناوریهای وب»، مهرداد شیروانی در رشته «راهکارهای نرمافزاری برای تجارت»، نمایندگان ایران در این مسابقات هستند که پس از دو مرحله اردوی فشرده و تخصصی در تاریخ ۱۰ سپتامبر (۲۰ شهریور) به لیون فرانسه که میزبان این دورهی مسابقات جهانیست، وارد خواهند شد.
نکته مهم درباره شرکتکنندگان ایرانی این دوره از مسابقات، تعداد نوجوانان زیر ۲۰ سال و پراکندگی جغرافیایی محل تولدشان است؛ برگزیدهها از استانهای قم، کرمان، سیستان و بلوچستان و خراسان شمالی در این مسابقات راه پیدا کردهاند و دو نفرشان ۱۵ و ۱۶ ساله هستند.
بچهها در بهترین وضعیت فنی هستند؛ هر چهار نماینده در مسابقات بینالمللی IFSC، طلایی شدند!
یکی از کارشناسان آروانکلاد که بهعنوان منتور (راهنما) همراه این دوره از شرکتکنندگان است از وضعیت فنی تیم ابزار خرسندی کرد و گفت: «همانطور که بچهها در مسابقات بینالمللی مهارت گرگان (IFSC)، مدال طلا گرفتند، امیدواریم که در لیون هم بتوانند در بهترین وضعیت فنی خودشان باشند».
Worldskils؛ آوردگاهی با ۱۷۰۰ نماینده از ۷۰ کشور
این مسابقات یکی از مهمترین رویدادهای آموزشی بینالمللی بهشمار میرود و هر دو سال یکبار برگزار میشود. در هر دوره، هزاران شرکتکننده از سراسر جهان در ۴۵ رشته اصلی و ۴ رشته نمایشی با هم رقابت میکنند. بازهی سنی نمایندگان ایران در این دوره از مسابقات بین ۱۵ تا ۲۱ سال است. در متن ابتدایی این دوره از مسابقات آمده است که در این مسابقات به جوانان فرصت داده میشود تا مهارتهای خود را در معرض نمایش هزاران نفر از مردم دنیا بگذارند.
یکی از مهمترین ویژگیهای این نوع مسابقات، حمایت از ایدههای نوجوانها از کشورهای مختلف با هدف ایجاد عدالت و رفع نابرابریهاست. به همین دلیل در کنار سازمانهای فنیوحرفهای کشورها، شرکتهای خصوصی هم برای دیدهشدن استعدادهای نوجوان کشورشان تلاش میکنند. این همکاری بخش خصوصی از نظر فنی و دیگر پشتیبانیها نقطهقوت توانمندسازی شرکتکنندگان در چنین مسابقاتی است.
پیش از این هم یکی از برگزیدگان این مسابقات جهانی مهارت، گفته بود که این مسابقات فرصت ارزشمندی برای شبکهسازی و بهرهمندی از منابع فناورانهای است که احتمالا در شهرهای کوچک ایران وجود نداشته باشد.
۲۲۷۲۲۷
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "۵ نماینده ایران در رشتههای IT راهی مسابقات جهانی فرانسه شدند" هستید؟ با کلیک بر روی پزشکی، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "۵ نماینده ایران در رشتههای IT راهی مسابقات جهانی فرانسه شدند"، کلیک کنید.