آفتاب نیوز :
هرچند اخبار اولیه در روز وقوع حادثه حکایت از نقش داشتن عوامل جوی در آن داشتند، ولی به تدریج گمانه زنی ها به سوی توطیه بودن متمایل شدند بطوری که رییس ستاد کل نیرو های مسلح ایران گروهی را مامور بررسی حادثه کرد تا چگونگی آن را روشن کند.
این گروه هنوز نتیجه بررسی های خود را اعلام نکرده، ولی گمانه زنی های متمایل به توطیه بودن حادثه بقدری زیاد است که اکنون تمام ذهن ها به آن مشغول است.
طبعاً گزارشی که گروه بررسی کننده ستاد کل نیرو های مسلح کشورمان منتشر کند رسمیت خواهد داشت و قابل استناد خواهد بود، در عین حال افکار عمومی بشدت در حال پیگیری ماجراست و می خواهد به واقعیت پی ببرد. در چنین شرایطی برای جلوگیری از سوء استفاده بیگانگان که معمولاً فرصت را برای القاء خواسته های خود مغتنم می شمرند، باید منابع مطلع داخلی اطلاعات بیشتری در اختیار عموم قرار دهند و از این طریق راه را بر سوء استفاده های فرصت طلبان ببندند.
یکی از نکاتی که احتمال توطیه بودن ماجرای بالگرد حامل رییس جمهور رییسی و همراهان را پررنگ می کند محل وقوع حادثه است. این حادثه در نزدیکی مرز کشورمان با جمهوری آذربایجان رخ داده که رژیم صهیونیستی امکانات اطلاعاتی، مخابراتی و نظامی زیادی در آن مستقر کرده است. استقرار این امکانات در جدار مرزی جمهوری آذربایجان، امکان انجام هر توطیه ای در منطقه مرزی داخل کشورمان را به رژیم صهیونیستی می دهد. اینکه از سه بالگرد ایرانی در حال بازگشت از منطقه مرزی به سوی تبریز فقط بالگرد حامل رییس جمهور دچار این حادثه شده، ضمن اینکه می تواند مرتبط بودن حادثه با عوامل جوی را منتفی کند، احتمال توطیه بودن را تقویت می کند.
یکی دیگر از نکاتی که در تقویت احتمالی توطیه بودن حادثه بالگرد حامل رییس جمهور رییسی و همراهان موثر است اینست که بعضی از صاحبنظران فنی گفته اند ابتدا بالگرد در هوا منفجر شده و سپس سقوط کرده است. در این فرض، ماجرا می تواند ناشی از مداخلات بیرونی و یا درون بالگرد باشد که در هر دو صورت، موضوع با پیچیدگی مواجه است و قابل پیگیری می باشد.
فرض دیگر اینست که بالگرد به خاطر از کار افتادن تجهیزات راداری و ناوبری دچار اختلال شده و در اثر خارج شدن از کنترل، سقوط کرده است. در این فرض هم احتمال توطیه وجود دارد و تمام این موارد را می توان ناشی از عوامل بیرونی دانست.
ضمن تاکید مجدد بر اینکه آنچه رسمیت دارد و می تواند قابل اتکا باشد، گزارشی است که گروه بررسی کننده ستاد کل نیرو های مسلح ارایه خواهد کرد، لازم می دانیم بر سه نکته تاکید کنیم.
اول اینکه این حادثه نشان داد تدبیرکنندگان امور سفر رییس جمهور دچار ضعف اساسی بودند و نکات ایمنی زیادی را مورد توجه قرار ندادند. دوم اینکه ناوبری ما ضعیف است و اگر حادثه بالگرد حامل رییس جمهور ناشی از توطیه بودن باشد، این ضعف نیز در به وقوع پیوستن آن سهیم بوده است؛ و سوم اینکه در بخش تامین امنیت در برابر توطیه های خارجی دچار ضعف شدید هستیم.
بنابراین، برطرف ساختن ضعف تدبیر، به روزرسانی امکانات ناوبری و تقویت امنیت ملی برای ضربه ناپذیر شدن در برابر دشمنان باید در دستور کار مسیولین نظام قرار گیرند و در این زمینه هیچگونه مسامحه ای جایز نیست. ادعای تازه و بحث برانگیز درباره سقوط بالگرد رییسی
ابهامات حادثه سقوط هلیکوپتر را رفع نمی کنید؟
روزنامه هم میهن نوشت: رییس دفتر ریاست جمهوری مدعی است که چندین بار با تلفن همراه خلبان که مرحوم آل هاشم آن را جواب می داده، گفتگو کرده است و این به معنی وجود سیگنال و ارتباط با دکل های مخابراتی بوده که می توانند به سهولت محل سقوط را پیدا کنند. ولی هیچ توضیحی داده نمی شود که چرا آنان تا 6ساعت بعد که هوا تاریک می شود، نتوانسته اند لاشه را پیدا کنند؟
چگونه کسی می تواند چنین سقوطی را تجربه کند و همچنان دسترسی به تلفن همراه خودش داشته باشد، چه رسد به اینکه تلفن همراه خلبان در دسترس او باشد و پاسخ هم داده باشد؟ آن هم تلفن کس دیگری که می گوید اصلاً آن ها را نمی بیند؟
متاسفانه نکات و ابهامات و شایعات دیگری هم وجود دارد که نه تن ها در مورد آن ها توضیح داده نشده است، بلکه با تاخیر در پاسخگویی، موجب رسوب ابهامات در اذهان مردم شده است.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "ادعای تازه و بحث برانگیز درباره سقوط بالگرد رییسی" هستید؟ با کلیک بر روی فرهنگ و هنر، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "ادعای تازه و بحث برانگیز درباره سقوط بالگرد رییسی"، کلیک کنید.