
گیل 25/آذربایجان شرقی دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر آذربایجان شرقی، اصلاح و ترمیم فضای فرهنگی، اجتماعی و مجازی را عامل بهبود شرایط معنوی جامعه از جمله پیشگیری از روزهخواری در ملاء عام دانست.
حجت الاسلام و المسلمین محمد حسن نستوهی در گفت و گو با گیل 25، عوامل مختلف افزایش روزهخواری در ملاءعام توسط قشر جوان را تشریح کرد و افزود: از دهه هفتاد روندی علیه ارزشها و نمادهای ایران اسلامی توسط رسانه های خارجی و برخی رسانههای داخلی همسو شکل گرفت که ترغیب به روزهخواری در ملا عام در بستر این فضا روندی افزایشی دارد.
وی تصریح کرد: بیتفاوتی دستگاه های فرهنگی و رسانهای کشور و ضعیف شدن شرایط اقتصادی در دهه ۹۰ این وضعیت را تشدید کرد.
وی گفت: باید وضعیت اقتصادی بهبود یابد و رسانه ها حس مثبت بسیار زیادی را به جامعه پمپاژ کنند تا دوباره ارزش ها جایگاه خود را پیدا کرده و ضدارزش ها دوباره در جامعه ناپسند شوند.
نستوهی به بهرهمندی کامل از فضای مجازی برای تبیین مسائل مختلف تاکید کرد و افزود: جوانان و نوجوانان (نسل Z) ضریب هوشی بالایی دارند و باید با این عزیزان به روشهای متفاوتی از جمله در مباحث دینی و اعتقادی برخورد کرد و به دلیل علاقه این نسل به فضای مجازی، عوامل فرهنگی باید از این فضا و موقعیت استفاده کامل را ببرند.
وی با اشاره به نقش آموزش و پرورش در تربیت کودکان، ادامه داد: آموزش و پرورش خانواده دوم دانش آموزان است، روی کار آمدن شبکه شاد اتفاق مثبتی بود که در آینده نزدیک حرف های زیادی برای گفتن خواهد داشت ولی نباید فراموش کرد که این ارگان آموزشی و فرهنگی باید روش های جدیدتری در راستای تربیت هرچه بهتر دانشآموزان به کار ببرد.
انتهای پیام
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "اصلاح و ترمیم فضای فرهنگی و اجتماعی، عامل بهبود شرایط معنوی جامعه و پیشگیری از روزهخواری در ملاءعام" هستید؟ با کلیک بر روی استان ها، به دنبال مطالب مرتبط با این موضوع هستید؟ با کلیک بر روی دسته بندی های مرتبط، محتواهای دیگری را کشف کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "اصلاح و ترمیم فضای فرهنگی و اجتماعی، عامل بهبود شرایط معنوی جامعه و پیشگیری از روزهخواری در ملاءعام"، کلیک کنید.