وزیر جهاد کشاورزی گفت: نخستین کارخانه آلودگیزدایی و فرآوری خشکبار بر مبنای استفاده از فناوری پلاسما موجب ماندگاری و افزایش انبارمانی محصولات خواهد شد و خوشحالیم آثار آن یعنی استفاده صلحآمیز که توصیه رهبرانقلاب نیز هست، نمود عینی پیدا کرده است.
به گزارش گیل 25، «غلامرضا نوری قزلجه» وزیر جهاد کشاورزی روز شنبه و در آیین بهرهبرداری از نخستین کارخانه آلودگیزدایی و فرآوری خشکبار بر مبنای استفاده از فناوری پلاسما که در رفسنجان افتتاح شد، اظهار کرد: ملت ایران برای دانش هستهای شهدای زیادی را تقدیم کرده است و خوشحالیم آثار آن یعنی استفاده صلحآمیز فناوری هستهای که توصیه رهبرانقلاب نیز هست، نمود عینی پیدا کرده است.
وی پسته را یک محصول استراتژیک برای کشور دانست و گفت: براساس آمار رسمی، محصولات کشاورزی کشور ما جزو سالمترین محصولات دنیا محسوب میشوند.
وزیر جهاد کشاورزی افزود: جایگاه استان کرمان در زمینه تولید پسته کاملا مشخص بوده و میانگین تولید در این استان نسبت به میانگین کشوری ۲۵ درصد بیشتر است.
وی گفت: یکی از برنامههای ما اصلاح باغات است. محدودیت آب یکی از مشکلات در حوزه کشاورزی محسوب میشود اما جزو وظایف فنی ماست که این مساله را مدیریت و رفع کنیم و اکنون در حال پیگیری برای مصرف بهینه آب هستیم.
این عضو کابینه دولت چهاردهم تاکید کرد: در این راستا باید از مهندس اسلامی و همکاران ایشان در صنعت هستهای تشکر کنیم؛ به حتم افتتاح این مرکز در رفسنجان اثر خود را بهویژه در صنعت کشاورزی کشور نشان خواهد داد.
نوری قزلچه افزود: این واحد با آلودگیزدایی و فرآوری خشکبار به ماندگاری و افزایش انبارمانی محصولات منجر خواهد شد.
وی در پایان گفت: این یک مسیر اقتصادی مناسب برای تولیدکنندگان، باغداران و صادرکنندگان برای ارسال محصولات به دوردست خواهد بود و از سوی دیگر در بازارهای داخلی هم شاهد ورود محصولات با کیفیت خواهیم بود.
پایان خبر گیل 25
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "افزایش ماندگاری و انبارمانی خشکبار با استفاده از فناوری پلاسما" هستید؟ با کلیک بر روی بین الملل، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "افزایش ماندگاری و انبارمانی خشکبار با استفاده از فناوری پلاسما"، کلیک کنید.