رییس مرکز مدیریت بیماری های واگیردار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی درباره برنامه وزارت بهداشت برای حذف «بیماری هپاتیت C» گفت: در صورت تامین منابع لازم، بیماری هپاتیت C را طی یک بازه زمانی 2 تا 3 ساله حذف می کنیم.
دکتر شهنام عرشی در گفت وگو با گیل 25، درباره اقدمات وزارت بهداشت برای حذف بیماری هپاتیت C گفت: وزارت بهداشت نسبت به بیماری هپاتیت C منفعل نبوده و تعدادی از دانشگاه های علوم پزشکی در زمینه درمان این بیماری اقداماتی را انجام داده اند.
وی با بیان اینکه موضوع حذف هپاتیت C طی یک سال گذشته در وزارت بهداشت مطرح شده، افزود: وزارت بهداشت، حذف بیماری هپاتیت C را مهم قلمداد می کند؛ به نحوی که دانشگاه های علوم پزشکی، موضوع حذف این بیماری را به طور گسترده ای در کانون توجه قرار داده اند.
رییس مرکز مدیریت بیماری های واگیردار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه برآوردها حاکی از آن است که حدود 200 هزار نفر در کشور مبتلا به هپاتیت C هستند، گفت: وزارت بهداشت به منظور شناسایی افراد مبتلا به هپاتیت C، کیت های تشخیص این بیماری را وارد کشور کرده است.
عرشی درباره تولید کیت های تشخیص هپاتیت C در کشور گفت: امیدواریم که با برنامه ریزی بتوانیم در زمینه تولید کیت های تشخیصی گام برداریم. برخی از شرکت های دانش بنیان در خصوص تولید کیت های تشخیص هپاتیت C برنامه هایی دارند که آمار این شرکت ها در اختیار سازمان غذا و دارو است.
رییس مرکز مدیریت بیماری های واگیردار وزارت بهداشت با اشاره به ضرورت تامین منابع مالی برای حذف هپاتیت C گفت: اگر امکانات و منابع لازم در اختیار وزارت بهداشت قرار گیرد، طی یک بازه زمانی 2 تا 3 ساله می توانیم بیماری هپاتیت C را حذف کنیم.
پایان خبر گیل 25
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "برنامه وزارت بهداشت برای حذف «هپاتیت C»/ برآورد ابتلای 200 هزار ایرانی" هستید؟ با کلیک بر روی پزشکی، به دنبال مطالب مرتبط با این موضوع هستید؟ با کلیک بر روی دسته بندی های مرتبط، محتواهای دیگری را کشف کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "برنامه وزارت بهداشت برای حذف «هپاتیت C»/ برآورد ابتلای 200 هزار ایرانی"، کلیک کنید.