بکارگیری اختراع گمشده نیکولا تسلا در پهپادهای آمریکایی/ عکس

به گزارش خبرگزاری گیل 25، شاید قبلاً با فناوری شارژ بی سیم آشنا شده باشید. برخی از تلفن های همراه در حال حاضر از فناوری بی سیم میدان نزدیک برای شارژ باتری با استفاده از امواج الکترومغناطیسی با فرکانس پایین در فاصله بسیار کوتاه استفاده می کنند. به نظر می رسد جادوی سیاه است، اما در عمل، آنقدرها هم پیچیده نیست. واحد شارژ یک سیم پیچ است که یک میدان الکترومغناطیسی ایجاد می کند و انتهای گیرنده، مانند سیم پیچ در تلفن شما، امواج الکترومغناطیسی را جذب می کند که جریان الکتریکی ایجاد می کند و سپس به باتری وارد می شود.

در حال حاضر تحقیق در مورد فناوری میدان دور برای ارسال امواج الکترومغناطیسی در ابعاد گسترده تری در حال انجام است؛ این تحقیقات به طور خاص برای حذف کامل نیاز به بازگشت پهپاد به پایگاه (RTB) برای تعویض باتری یا شارژ شدن، که می تواند زمان و منابع ارزشمندی را هدر دهد، در دست انجام است.

یکی از موانع این تحقیق جلوگیری از پراکندگی پرتوهای الکترومغناطیسی و از دست دادن قدرت در فواصل زیاد است. ایده هوشمندانه ای برای استفاده از آنتن های آرایه فازی ارایه شده است. سیستمی از فرستنده ها و آنتن های کوچکتر برای هدایت پرتوهای الکترومغناطیسی که در امتداد یک مسیر خاص استفاده می شود. فناوری ایجاد شده از تله متری یک پهپاد در زمان واقعی برای اطمینان از اتصال خط دید برای حداکثر شارژ استفاده می کند.

پروژه پنتاگون برای ساخت پهپادهای نامیرا/ عکس

سیگنال می تواند در جهت های نامطلوب حرکت کند. هدف اما مهندسی شکل موج است تا بتوان از دست رفتن مسیر را به حداقل رساند.

پهپادهای نظامی مانند پهپادهای با ارتفاع متوسط، با استقامت طولانی (MALE) برای پرواز تا ارتفاع 7620 متر طراحی شده اند، در حالی که پهپادهای با ارتفاع بالا و با استقامت طولانی (HALE) اغلب در سقف 15240 متر کار می کنند و پهپادهای تاکتیکی معمولاً از ارتفاع 610 متر تا 1524 متر پرواز می کنند.

کاربردهای متعدد دیگری نیز وجود دارد که این فناوری می تواند برای آنها استفاده شود. به خودروهای برقی فکر کنید که در آزادراه در حال حرکت در حال شارژ هستند.

اگرچه ارسال این امواج الکترومغناطیسی به اندازه کافی برای شارژ یک هواپیمای کوچک از طریق هوا ممکن است ترسناک به نظر برسد، اما ما سال هاست مشابه این کار را انجام داده ایم؛ پخش رادیویی، پخش تلویزیونی، خدمات تلفن همراه، رادار، Wi-Fi و حتی GPS از امواج الکترومغناطیسی استفاده می کنند.

معروف است که نیکولا تسلا دهه 1890 تا 1906 بخش زیادی از زمان و ثروت خود را صرف یک سری پروژه ها کرد که سعی می کرد انتقال بی سیم برق را توسعه دهد. با این حال تا به امروز مدرکی برای این ادعا یافت نشده است.

منبع: newatlas

227227

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "بکارگیری اختراع گمشده نیکولا تسلا در پهپادهای آمریکایی/ عکس" هستید؟ با کلیک بر روی بین الملل، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "بکارگیری اختراع گمشده نیکولا تسلا در پهپادهای آمریکایی/ عکس"، کلیک کنید.