
گیل 25/خوزستان مدیرکل شیلات خوزستان با بیان اینکه شهرستان لالی ظرفیت احداث مجتمع های سردآبی و خاویاری را دارد از سرمایه گذاران برای سرمایه گذاری در پروژه های شیلاتی لالی دعوت کرد.
مرتضی سوری امروز ۳۰ اردیبهشت در نشست شورای کشاورزی شهرستان لالی با اشاره به دو طرح و ظرفیت بزرگ آبزی پروری در شهرستان لالی و همچنین کشت های تلفیقی آبزی پروری با کشاورزی اظهار کرد: این منطقه دارای فرصت های استثنایی برای سرمایه گذاری در صنعت شیلات است.
وی افزود: طرح مجتمع پرورش ماهی سردابی آبشار آرپناه با ظرفیت سالانه ۴۰۰ تن تولید در زمینی به مساحت ۱.۴ هکتار و زمینه اشتغال مستقیم و غیرمستقیم ۱۲۰ نفر یکی از ظرفیت های شیلاتی این شهرستان است.
سوری ادامه داد: مجموع اعتبارات عمرانی و تسهیلاتی مورد نیاز برای اجرای این پروژه ۵۱۳ میلیارد تومان است.
وی بیان کرد: مجتمع پرورش ماهیان خاویاری آب تلوک (چشمه بی بی ترخون) نیز با ظرفیت ۲۰۰ تن تولید در سال و اشتغال زایی ۶۰ نفر یکی دیگر از طرح های مهم و آینده دار در حوزه تولید ماهیان خاویاری در شمال استان و در شهرستان لالی است که به ۸۴۸ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.
مدیرکل شیلات خوزستان با اشاره به ظرفیت های طبیعی و زیرساختی شهرستان لالی افزود: وجود منابع آبی متنوع از جمله آب های شیرین لب شور و شور ناشی از دریاچه پشت سد رودخانه ها و چاه های متعدد این شهرستان را به یکی از مستعدترین مناطق برای پرورش انواع ماهیان سردآبی و خاویاری و آبزیان آب شور تبدیل کرده است.
سوری افزود: همچنین قابلیت احداث مجتمع های شیلاتی سردآبی و خاویاری با سیستم های پرورش متراکم و کشت تلفیقی ماهی با کشاورزی در این منطقه فراهم است.
وی بیان کرد: در راستای توسعه پایدار فعالیت های شیلاتی در لالی تشکیل کمیته شناسایی استعدادها و برنامه ریزی برای گسترش فعالیت های شیلاتی در دستور کار قرار دارد. همچنین آموزش به علاقه مندان و جوانان محلی برای ورود به حوزه پرورش ماهی و ترغیب و جذب سرمایه گذاران بخش خصوصی از دیگر برنامه های جدی شیلات استان است.
سوری با بیان اینکه آموزش ترویج و حمایت ادارات ذیربط سه محور توسعه شیلات لالی است گفت: شهرستان لالی می تواند به قطب مهمی در صنعت شیلات استان و کشور تبدیل شود و از همه فعالان اقتصادی دعوت می کنیم تا از این فرصت های ارزشمند بهره برداری کنند.
اشکان مرادی فرماندار لالی نیز در این نشست شیلات و فعالیت های آبزی پروری را یکی از اولویت های مهم توسعه شهرستان دانست و اظهار کرد: ادارات مرتبط همکاری و همراهی جدی داشته باشند و نسبت به رفع موانع و مشکلات سرمایه گذاری و فعالیت علاقه مندان در راستای توسعه شیلات در شهرستان اقدام کنند.
وی با تاکید بر طرح های زودبازده شیلاتی در مناطق محروم و کم برخوردار پیگیری احداث مجتمع های خاویاری و سردابی در میان مدت و بلند مدت را از دیگر مسائل اساسی این شهرستان عنوان کرد.
مرادی با اشاره به تشکیل کارگروه توسعه شیلات پیگیری مستمر و حمایت از سرمایه گذاران در این بخش را ضروری دانست.
در جریان این نشست نماینده بنیاد علوی و بنیاد برکت نیز اعلام آمادگی کردند از طرح های زودبازده شیلاتی شهرستان لالی حمایت می کنند.
پایان خبر گیل 25
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "شهرستان لالی ظرفیت احداث مجتمع های سردآبی و خاویاری را دارد" هستید؟ با کلیک بر روی استان ها، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "شهرستان لالی ظرفیت احداث مجتمع های سردآبی و خاویاری را دارد"، کلیک کنید.