به گزارش گیل 25، نادر اسدزاده از عرضه سالانه ۵ هزار تن گوشت شتر به بازار خبر داد و گفت: در قرآن به هیچ یک از دام ها به اندازه شتر اهمیت داده نشده است و آفرینش شتر همپای آسمان ها و زمین قرار دارد.
به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان،به گفته او، بنابر آمار با پرورش شتر می توان از گوشت، شیرخام و پشم استفاده کرد و همواره از حدود ۴۰ میلیون هکتار وسعت اراضی بیابانی می توان برای پرورش شتر بهره برد.
اسدزاده با بیان اینکه در مناطق بیابانی جز شتر قدرت پرورش دام دیگری وجود ندارد، افزود: سال ۲۰۲۴ از سوی سازمان خواروبار جهانی، سال جهانی شتر نامیده شد که براین اساس موسسه تحقیقات علوم دامی با مرکز تحقیقات یزد اولین کنگره بین المللی در ۲۳ و ۲۴ آبان و چهارمین کنگره ملی برگزار می کند.
معاون پژوهش فناوری و انتقال یافته های موسسه تحقیقات علوم دامی ادامه داد: با توجه به ازدیاد تقاضا برای شیر و گوشت شتر، اکولوژیک پرورش شتر در کشور دیده شد، براین اساس دام هایی در اختیار جوانان برای پرورش شتر قرار می گیرد.
او قیمت هر شتر برای پرورش را ۲۰ تا ۲۵ میلیون تومان اعلام کرد و گفت: طرح های توجیهی برای پرورش شتر وجود دارد که در استان های خراسان جنوبی، یزد و سیستان و بلوچستان از این حرفه حمایت می شود.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "حداکثر قیمت هر شتر برای پرورش چقدر است؟ / طرح های توجیهی برای پرورش شتر در ۳ استان اجرایی می شود" هستید؟ با کلیک بر روی اقتصادی، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "حداکثر قیمت هر شتر برای پرورش چقدر است؟ / طرح های توجیهی برای پرورش شتر در ۳ استان اجرایی می شود"، کلیک کنید.