گیل 25/کهگیلویه و بویراحمد استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: اصلیترین راهکارهای پیشگیری و مقابله با مواد مخدر و درمان اعتیاد باید مبتنی بر کنترل و کاهش تقاضای مصرف باشد.
یدالله رحمانی روز یکشنبه دوم دی ماه ۱۴۰۳ در نشست شورای مبارزه با مواد مخدر بر برنامه محوری و سازمان دهی جلسات تاکید کرد و افزود: همه جلسات به خصوص شورای مبارزه با مواد مخدر باید خروجی محور بوده و در اجرای مصوبات و اقدامات میدانی آن به جایگاه خوبی دست پیدا کنیم.
وی اعتیاد را جدیترین آسیب اجتماعی دانست و اظهارکرد: اگر به موقع به موضوع آسیب های اجتماعی نپردازیم و به خوبی مراقبت نکنیم به معضلات اجتماعی افزوده خواهد شد و جامعه دچار خسارات جبران ناپذیر می شود.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: به عنوان حاکمیت باید مانع آسیبهای اجتماعی شویم و ورود جدی داشته باشیم و تلاش بر این است تا در جلسات آینده شاهد تصمیم گیری، برنامه ریزی برای اقدامات میدانی موثر و سازنده در پیشگیری و مبارزه با مواد مخدر، اعتیاد و کاهش آسیب ها باشیم.
رحمانی با بیان اینکه به دلیل اهمیت موضوع باید هماهنگی ها و پیگیری ها برای پیشگیری و مبارزه با مواد مخدر و اجرای مصوبات این شورا با جدیت بیشتر دنبال شود، تصریح کرد: مدیران با آمادگی کامل در این جلسات حضور داشته باشند تا در این زمینه تصمیم گیری بهتری داشته باشیم.
وی با بیان اینکه، برگزاری کلاسهای آموزشی آسیبهای مواد مخدر ویژه دانش آموزان در دستور کار آموزش و پرورش باشد، ادامه داد: بیشتر جمعیت هدف در موضوع آسیب های اجتماعی را دانش آموزان تشکیل میدهند و بی تردید در هر اجتماعی پیشگیری بهتر از درمان است.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه، اگر مبارزه و مقابله موثر با مواد مخدر می خواهیم، باید تجهیزات کارآمدی داشته باشیم، عنوان کرد: امکانات و تجهیزات مورد نیاز مراکز درمان اعتیاد و سایر نیازمندیها را در مرکز کشور پیگیری کنیم.
رحمانی با اشاره به راه اندازی مراکز ترک اعتیاد تاکید کرد: تامین زمین برای احداث مراکز مورد اشاره در ماده ۱۶ در مرکز استان مورد تاکید است و دستگاههای اجرایی در این زمینه همکاری لازم را داشته باشند.
وی از اقدامات بهزیستی در راه اندازی مرکز ترک اعتیاد تقدیر کرد و افزود: رصد شود کسانی که در این مراکز دچار ترک اعتیاد می شود مجددا به سمت این مواد خانمان ساز بازنگردند ضمن اینکه از بانک ها می خواهم کمک های فنی و اعتباری برای اشتغال کسانی که در این مراکز ترک اعتیاد کردند تامین شود.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به لزوم تسریع در روند احداث ایستگاه بازرسی میمند گفت: خوشبختانه با اقدامات صورت گرفته طی ماه های اخیر پیشرفت این پروژه از ۶۵ درصد به ۹۸ درصد رسیده است و کار در مرحله پایانی است و می طلبد دستگاه های متولی نسبت به تامین برق و آب این مکان اقدام کنند.
رحمانی اظهار کرد: موضوعات و مباحث مربوط به شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر با جدیت دنبال شود.
حسین اسماعیلی، دبیر ستاد مبارزه با مواد مخدر استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به وضعیت تسهیلات ارائهشده به معتادان و برنامههای توسعهای گفت: ۶۴ درصد از معتادان تحت درمان در مراکز ترک اعتیاد، تسهیلات دریافت کردهاند. دولت برای هر معتاد این مراکز حدود ۸۰ هزار تومان پرداخت میکند که رقم پایینی است و باید افزایش یابد.
وی همچنین به نیاز استان برای ساخت بیمارستان یا آسایشگاه بیماران متجاهر اشاره کرد و افزود: در صورت تامین زمین از سوی استانداری برای این پروژه، ستاد مبارزه با مواد مخدر ساخت آن را برعهده خواهد گرفت.
اسماعیلی تصریح کرد: کمپ ترک اعتیاد بانوان یاسوج در آینده نزدیک افتتاح و راه اندازی می شود، هم اکنون یک مرکز ترک اعتیاد بانوان در شهر گچساران فعالیت دارد.
سرهنگ جهانبخش محمدی سیرت، معاون هماهنگ کننده فرماندهی انتظامی استان کهگیلویه و بویراحمد نیز از کشفیات و دستگیریهای مواد مخدر ارائه داد و بیان کرد: در ۶ ماهه سال جاری دو تن و ۹۶۹ کیلوگرم انواع مواد مخدر در سطح این استان کشف و ضبط شده که نسبت به سال گذشته ۱۹ درصد کاهش داشته است.
وی افزود: همچنین تعداد قاچاقچیان دستگیرشده به ۵۸ نفر رسیده که کاهشی ۴۱ درصدی را نشان میدهد.
محمدی سیرت اظهار کرد: طی این مدت یک هزار و ۴۴۷ معتاد دستگیر شدند که این تعداد نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۶ درصد کاهش داشته است.
دامیار، مدیرکل بهزیستی استان کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: طی ۶ ماهه امسال به ۶۴ معتاد بهبود یافته مراکز ترک اعتیاد استان تسهیلات اشتغالزایی کمک بهره پرداخت شده است، این تسهیلات ۱۵۰ میلیون تومان بود.
به گزارش گیل 25، وی افزود: از این تعداد معتاد بهبود یافته که تسهیلات بانکی اشتغالزایی دریافت کرده اند ۲۸نفر در شهرستان گچساران، ۱۵نفر در کهگیلویه، ۱۴نفر در بویراحمد و ۷نفر در باشت بوده اند.
پایان خبر گیل 25
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "راهکار مقابله با اعتیاد باید مبتنی بر کنترل و کاهش تقاضای مصرف مواد مخدر باشد" هستید؟ با کلیک بر روی استان ها، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "راهکار مقابله با اعتیاد باید مبتنی بر کنترل و کاهش تقاضای مصرف مواد مخدر باشد"، کلیک کنید.