این دستگاه محصول شرکت نوا می باشد که به صورت حرفه ای وبا طراحی عالی و کاربردی به بازار عرضه شده است .این دستگاه مناسب برای کافی شاپ ها و رستوران ها می باشد.
ارتفاع مناسب این دستگاه می توانید از لیوان های کوتاه وبلند امکان استفاده را برای شماآسان کرده است دارای نازل چرخشی است که استفاده از این دستگاه را آسان نموده است . آب این دستگاه نسبت به دستگاه های مشابه قبلی خود بیشتر است.
نکته مهم قبل از قیمت و خرید محصول :
اسپرسوساز قدرتمند نوا 147 کد 1018 که فروشگاه اینترنتی نمایندگی مجاز و معتبر این هست. در بازار یکی از قوی ترین و محبوب ترین اسپرسوسازها در رده استفاده های خانگی و حتی در کافه ها و سوپرمارکت ها نیز می باشد .
قدم اول ) دکمه POWER : روشن و خاموش دستگاه
– چراغ روشن شدن دستگاه قرمز رنگ
– چراغ آماده به کار بخار و آبجوش زرد رنگ : زمانی که دستگاه روشن می شود چراغ زرد روشن شده و زمانی که به درجه حرارت مناسب چهت تهیه قهوه برسد بصورت اتوماتیک خاموش می شود
قدم دوم ) دکمه انتخاب بخار و آبجوش : اگر دکمه را به سمت بخار بفشارید می توانید جهت تهیه کف شیر یا گرم کردن نوشیدنی استفاده کنید و اگر به سمت آبجوش می توانید برای تهیه کاپوچینو ،چای و … استفائه کنید .
نکته: برای گرفتن کف شیر حتما سری پلاستیک نازل استفاده شود .
قدم سوم ) کلید انتخاب حالت اسپرسو یا بخار و آبجوش : علامت فنجان تهیه اسپرسو می باشد و علامت آبجوش و بخار جهت تهیه کف شیر و کاپوچینو می باشد .
قدم چهارم ) هد گروپ : هدگروپ در قسمت جلویی هر دستگاه و قلب آن دستگاه قرار گرفته که جنسی فلزی دارد. پورتافیلتر در آن قفل می شود و مکان ملاقات آب با قهوه و تولید اسپرسو است که آب از داخل آن به سبد قهوه می ریزد.
قدم پنجم ) پرتا فیلتر یا سر گروپ : پرتافیلتر قطعه و وسیله ای دستگیره دار است که به سرگروپ اسپرسوسازهای نیمه اتومات و نیرو محرکه اهرمی و نیرومحرکه پمپی متصل می گردد .در قسمت پیاله که سبد فیلتر در پرتافیلتر قرار داده شده عصاره یا پودر قهوه می ریزند و با قسمت پهن تمپر قهوه را فشرده و بعد به هد گروپ متصل کرده و عکس عقربه های ساعت می چرخانید .
نکته : در کل در چه فرایندی انجام می شود ؟
اول پرتافیلتر به همراه سبد قهوه داخل هد گروپ بسته و قفل می شود.
وقتی زمان تهیه ی اسپرسو فرا می رسد گروپ آب داغ را با فشار از طریق صفحه ای مشبک و روزنه دار به سبد قهوه ارسال می کند.
فشار هوا باعث می شود که آب از میان قهوه ها عبور کند و از زیر پرتافیلتر خارج شود و به درون شات یا فتجان بریزد. نتیجه این امر نوشیدنی به نام اسپرسو است .
قدم ششم ) سینی چکه گیر دستگاه : خروجی اضافی بخار و آبجوش در قسمت سینی ریخته می شود که بعد از هر بار مصرف تخلیه و شستشو شود .
قدم هفتم ) مخزن آب دستگاه : دارای مخزنی با گنجایش 1.2 لیتر قسمتی که آب معدنی یا تصفیه آب خنک پر می کنند و دارای نشانگر می باشد .
قدم هشتم ) قسمت سقف نوا قسمتی هست که سطح گرمی دارد و می توان فنجان خالی را بصورت وارونه روی سطح دستگاه قرار داد تا سطح داخل فنجان گرم شود.
اسپرسوساز قدرتمند نوا مدل NCM-147 کد 1018
قدم نهم ) بدنه نوا : بدنه های اسپرسو نوا 131 ترکیبی از استیل و پلاستیک می باشند
اسپرسوساز قدرتمند نوا مدل NCM-147 کد 1018
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "nova 147 نحوه کار با دستگاه اسپرسو ساز نوا 147" هستید؟ با کلیک بر روی تکنولوژی, کسب و کار ایرانی، به دنبال مطالب مرتبط با این موضوع هستید؟ با کلیک بر روی دسته بندی های مرتبط، محتواهای دیگری را کشف کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "nova 147 نحوه کار با دستگاه اسپرسو ساز نوا 147"، کلیک کنید.